Background Image

Ook tweede generatie zet in op ‘apart’

 

We kennen Modena als een schoenspeciaalzaak met een apart aanbod schoenen voor dames.

De selectie die Rita en haar dochter Elke kiezen is verre van alledaags. Rita nam een goede start in Lommel. “Het was in 1993,” aldus Rita. “Ik nam een schoenzaak over die naar mijn mening nogal een doordeweeks aanbod had. Daar kwam snel verandering in. Ik mikte mijn pijlen op comfort, kwaliteit en wat het wat specialere.”

Deze keuze werd goed onthaald. En bij Rita, die ondertussen met haar ervaring toegang had tot merken die je nergens in de verre omtrek zal vinden, begon het te kriebelen. Mijn dochter Elke deelde mijn passie voor apartere damesschoenen. Ze stapte in de zaak en met onze neuzen in de zelfde richting vormen we een goed team. In 2001 opende we een zaak in Lier en in 2006 was onze derde zaak een feit in Geel.

De drie zaken serveren dezelfde aparte klasse. “We trachten ook alle dames te voorzien. Van maat 35 tot maat 43 en praktisch al onze merken zijn geschikt voor steunzolen. "We hebben zelfs schoenen die geschikt zijn voor mensen met chroomallergie. En vooral ook verschillende stijlen: sportief, stoer, tijdloos, speels, elegant,….”

Rita en Elke bewijzen met hun selectie dat een comfortabele schoen zeker ook elegant en op en top vrouwelijk kan zijn.